Інженерний благоустрій території мікрорайону в межах вулиць Ореста Левицького, Кубанської України, Мілютенка та Шолом-Алейхема в Деснянському районі - Франко M. B. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Реконструкція існуючої міської забудови є одним із провідних напрямів сталого розвитку сучасних міст. Її реалізація дозволяє ефективно використовувати сформований територіальний потенціал, оновлювати фізично та морально застарілий житловий фонд, підвищувати якість міського середовища та комфорт проживання населення. Водночас, такі заходи вимагають ретельного техніко-економічного обгрунтування, визначення черговості реконструктивних робіт та оптимізації їх масштабів з урахуванням реальних соціально-економічних можливостей міста.
Keywords: благоустрій території мікрорайону