Збірно-монолітні залізобетонні перекриття з балок порожнистого трикутного перерізу - Азізов, Т. Н.; Сакр, Ель Гадбан (КНУБА, 2018)
Показано, що при застосуванні в залізобетонних перекриттях балок порожнистого трикутного перерізу суттєво підвищується ефект просторової роботи. Наведені принципи конструювання збірно-монолітних балок порожнистого трикутного перерізу, а також способи конструювання перекриттів, складених з таких балок.
Сборно-монолитные железобетонные перекрытия из балок полого треугольного сесчения
Prefabricated monolithic reinfoced concrete slabs оf beams of hollov triangular section
Keywords: просторова робота; перекриття; балка; порожнистий трикутник; переріз; конструювання; розрахункова схема; згинальний момент; 624.012.45