Гуманізація міського середовища - Клюшниченко, Є. Є. (КНУБА, 2013)
Розглянуті основні напрями формування нового типу міського простору, перехід від пагубної технократичної до гуманістичної діяльності, створення привабливого житлового середовища, безпечного для життєдіяльності населення.
Keywords: міське середовище; гуманізація; комфортність мешкання; безпека життєдіяльності; екологічна безпека