Визначення місця розташування першого дощоприймача - Василенко, О. А.; Василенко, Л. О. (КНУБА, 2016)
Наведені розрахунки розташування першого дощоприймача відносно кварталу. Запропонована схема начальної ділянки дощової мережі, та приведений графік визначення довжини каналу до першого дощоприймача.
Keywords: дощоприймач; дощовий потік; граничні витрати; водовідведення; ширина потоку; площа стоку; outlets; marginal costs; drainage; the width of the stream flow area; rain flow