Регіональний аспект політичної легітимації влади в Україні - Чубаєвський, Віталій Іванович (Карт-Бланш, 2015)
Легітимність політичної влади є однією з ключових проблем суспільно- політичного життя країни, оскільки від рівня її підтримки населенням залежить не лите доля конкретних носіїв владних повноважень, а й майбутнє країни. Високий рівень громадської підтримки в умовах стабільності й суспільного спокою дозволяє владі зосередитися на вирішенні нагальних завдань, що постали перед суспільством і, навпаки, брак її підтримки ставить під загрозу існування режиму.
Keywords: легітимність політичної влади; політична легітимізація влади; 323.2