Оцінка економічної ефективності застосування трубобетонних колон з позиції скорочення термінів будівництва - Бєлова А. І.; Марценюк Р. Є.; Ляшенко В. А. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
У сучасних умовах динамічного розвитку будівельної галузї особливої актуальності набуває питання оптимізації термінів будівництва без компромісів щодо якості та безпеки конструкцій. Інвестори та девелопери все більше цінують час як критичний ресурс, оскільки кожен день будівництва пов'язаний зі значними фінансовими витратами та відтермінуванням отримання прибутку. Саме в цьому контексті технологія трубобетонних колон виступає не лише як інноваційне конструктивне рішення, але й як потужний інструмент економії часу та коштів.
Keywords: технологія трубобетонних колон