Вихідні положення побудови типології архітектурного середовища - Шебек, Н. М. (КНУБА, 2012)
Сформульовані принципи і правила побудови сучасної типології архітектурного середовища .
Keywords: архітектурне середовище; типологія; архитектурная среда; типология; architectural environment; typology