Дослідження впливу кута зміщення кривошипів на динаміку роликової формувальної установки із врахуванням дисипативних властивостей енергетично врівноваженого привідного механізму - Ловейкін, В.С.; Почка, К.І.; Ромасевич, Ю.О. (Житомирський агротехнічний коледж, 2019)
Здійснено дослідження впливу кута зміщення кривошипів на динаміку роликової формувальної установки із врахуванням дисипативних властивостей енергетично врівноваженого привідного механізму.
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; динаміка