Економічні аспекти використання електрокотелень - Гламаздіна, А. Д.; Гламаздін, П. М. (КНУБА, 2009)
В статті йдеться про економічну доцільність переходу на електротеплопостачання. Розглянуті можливі засоби зменшення об’єму рідинних акумуляторів теплоти. Проведений аналіз можливого застосування інших видів акумуляторів теплоти
Экономические аспекты использования электрокотелень
Economic aspects of the use of boiler electro-rooms
Keywords: електротеплопостачання; 697.278