Гаряче водопостачання. Індивідуальний тепловий пункт - Гламаздін, П. М.; Кириченко, М. А.; Чепурна, Н. В.; Швачко, Н. А. (КНУБА, 2024)
Містять методику виконання лабораторної роботи, знайомлять студентів з обладнанням і принципом роботи індивідуального теплового пункту, сприяють глибшому засвоєнню теорії та набуттю практичних навичок. Призначені для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Теплогазопостачання і вентиляція» денної та заочної форм навчання.
Keywords: водопостачання гаряче; пункт тепловий