Вплив міського середовища на демографічну ситуацію в Україні - Штепа, К. О. (КНУБА, 2013)
Проаналізовано демографічну ситуацію в регіонах України, основні показники впливу на смертність і захворювання населення та визначено стратегічні напрямки для покращення ситуації.
Keywords: демографічна ситуація; регіони України; міське середовище