Функциональные характеристики технопарковых структур - Каземи Лари, Голамали (КНУБА, 2014)
Розглянуто функціональні стрижнем і склад технопаркових структур за ступенем складності.
Keywords: технопарковими структура (ТС); науково-дослідний інститут (НДІ); інноваційний науково-виробничий об'єкт (ІНПО); функціональний Стержень (ФС); 725; 727