Стимулюючі та дестимулюючі заходи при організації роботи транспортно-планувальної системи міста - Стародуб, І. В. (КНУБА, 2010)
Проаналізовано основні види стимулюючих та дестимулюючих заходів, що використовуються для організації транспортно-планувальної системи міста. Вивчено їх функції, переваги та недоліки при застосуванні на практиці.
Keywords: стимулюючі заходи; дестимулюючі заходи; транспортно-планувальна система; переміщення; вулично-дорожна мережа; 711.7; 656.4