Будівельне право як новий напрям підготовки юристів - Мамонтов, Ігор Олександрович (Карт-Бланш, 2015)
Сфера будівельної діяльності є складним комплексом суспільних відносин, у середовищі якого задіяні робітники і фахівці різних рівнів кваліфікації, матеріальні ресурси та здійснюється техногенний вплив на навколишнє середовище. Ці відносини регулюються законами та комплексом підзаконних нормативно-правових актів, які за родом свого регулювання складають галузь будівельного права.
Keywords: будівельне право; напрям підготовки юристів; 340:378