Комплексні системи захисту інформації : конспект лекцій - Хлапонін, Юрій Івановіч (КНУБА, 2022)
Розглянуто основні питання, що належать до галузі інформаційної безпеки; висвітлені основи організації захисту інформації, методи оцінювання захищеності та основні положення побудови комплексних систем захисту інформації. Призначено для студентів спеціальності 125 «Кібербезпека».
Keywords: системи комплексні; системи захисту інформації; захист інформації