Аналіз конструкцій сезонних теплоакумуляторів для забезпечення систем гарячого водопостачання та опалення в котеджному будівництві - Любарець, О. П.; Москвітіна, А. С. (КНУБА, 2015)
Проведено огляд основних конструкцій організованих сезонних акумуляторів теплоти. Розглянуто переваги та недоліки наступних конструкцій сезонних акумуляторів: водяний акумулятор теплоти, акумулятор теплоти з твердим теплоакумулюючим матеріалом, акумулятор теплоти з використанням теплоти фазового переходу. Встановлено характерні особливості конструкції сезонного акумулятора теплоти для котеджного будівництва.
Keywords: сезонний акумулятор теплоти; конструкція сезонного акумулятора теплоти; теплоємнісний акумулятор теплоти; теплоакумулятор з використанням теплоти фазового переходу