Аналіз історичного розвитку нормування квартир, як відображення соціально-економічних умов розвитку житла - Муска, Б. В. - Б. (КНУБА, 2019)
У статті викладено аналіз розвитку нормотворення в різні історичні періоди та впливу соціальних і економічних умов розвитку житла, починаючи з радянських часів минулого століття до нашого часу. Особлива увага приділяється будівельним нормам та їх відображенню у планувальних рішеннях та створенні комфортного житла.
Keywords: типовий проект; будівельні норми; масове житло; комфортне житло; вимоги нормування; історичні періоди