Удосконалення очищення стічних вод від сполук хрому методом феритизації - Олександренко, О. П.; Кочетов, Г. М. (КНУБА, 2015)
Вивчено вплив співвідношення Cr/Fe на процес феритної очистки стічних вод від сполук хрому. Якість очищеної води дозволяє використовувати її в оборотній системі водопостачання гальванічних виробництв. Проведено фізико-хімічні дослідження осаду, який отримано в результаті водоочищення
Keywords: очищення води; очистка воды; wastewater treatmen; феритизація; ферритизация; ferritisation; хром; chromium; осад; осадок; sediment