Дрони у будівництві: контроль і безпека - Бойко, Анна (КНУБА, 2025)
У роботі представлено можливості і особливості залучення дистанційно керованих літальних апаратів у будівельну галузь, зокрема з метою забезпечення контролю та безпеки як на будівельному майданчику, так і в процесі експлуатації. Визначено напрямки їхнього застосування, проаналізовано основні виклики. Також сформульовано висновки щодо перспектив використання БпЛА на будівельних майданчиках.
Keywords: безпілотні літальні апарати; будівництво; безпека праці