Класифікація методів біадаптивного управління проектно-орієнтованими організаціями - Тімінський, О. Г. (КНУБА, 2018)
Відзначена важливість реалізації проектів для суб’єктів управління. Сформульована проблема ефективного співіснування підсистем проектного і операційного управління в проектно-орієнтованих організаціях. Ідентифіковані і охарактеризовані групи методів, що має використовувати система біадаптивного управління – методи прогнозування, розробки адаптивних впливів, оптимізації, накопичення і використання знань
Классификация методов биадаптивного управления проектно-ориентированными организациями
CLASSIFICATION OF THE BIADAPTIVE MANAGEMENT METHODS OF PROJECT ORIENTED ORGANIZATIONS
Keywords: управління проектами; проектно-орієнтовані організації; система біадаптивного управління; управление проектами; проектно-ориентированные организации; система биадаптивного управления; project management; project-oriented organizations; bi-adaptive management system