Ландшафтна, екологічна та геоекологічного районування картосхеми Рогатинського Опілля - Радловська, К. О. (ІТГІП, 2013)
За даними польового опробування ґрунтового покриву та атомно-адсорбційних аналізів проб ґрунтів на вміст важких металів Hg, As, Pb, Cu, Zn, Co, Ni, Сr складені бази даних та поелементні техногеохімічні карти, а їх сумісний аналіз з ландшафтною картою став основою для побудови екологічної та геоекологічного районування картосхем.
Keywords: атомно-адсорбційний аналіз; важкі метали; техногео-хімічна, ландшафтна, екологічна та геоекологічного районування картосхеми; 551.311.8(477.43/.44)