Керування динамічними параметрами електромагнітної ударно-вібраційної системи - Кравченко, І. М.; Басараб, В. А. (КНУБА, 2006)
Застосування ударно-вібраційних машини, що працюють на понижених частотах і реалізують складні режими взаємодії з середовищем (супергармонійний, поліфазний та ін.), доводить ефективність їхнього використання.
Keywords: системи ударно-вібраційні електромагнітні; машини ударно-вібраційні