Підвищення ефективності функціонування транспортної інфраструктури в межах вулиць О. Мудрака, Академіка Єфремова та проспекту Академіка Палладіна в м. Київ - Літовченко, П. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Із зростанням культури народу збільшуються його вимоги до умов мешкання, які не обмежуються тільки комфортом квартири. Якість сучасного міського житла знаходиться в прямій залежності від зручності і швидкого зв’язку з місцями праці і відпочинку, від чистоти повітря, озеленення житлових районів тощо. Перед містобудівниками виникає багато складних питань, особливо щодо найбільш доцільного розміщення і раціональної поверховості житлового будівництва, оздоровлення міського середовища, поліпшення умов життєдіяльності населення.
Keywords: транспортна інфраструктура