Позанаукова та наукова раціональність як предмет філософуфання - Чорноморденко, Іван Васильович (My University, 2011)
Раціональність ось вже десятки років залишається у фокусі філософського аналізу, а різноманіття підходів і аспектів її розгляду постійно зростає. Особливої уваги зазначена проблема набуває у період розбудови на теренах нашої держави нового, так званого "інформаційного" суспільства.
Keywords: філософування; раціональність позанаукова; раціональність наукова; 1:316