Пріоритети організації наукової діяльності в КНУБА : енергоефективність об'єктів будівництва - Куліков, Петро Мусійович; Плоский, В. О. (КНУБА, 2015)
Сформульовано основні напрямки науково-організаційної роботи в КНУБА, які відповідають сучасним світовим вимогам. В якості одного з пріоритетних напрямків прикладних досліджень розглядається енергоефективність об’єктів архітектури, будівництва та ЖКГ. Окреслено основні етапи структуризації даного напрямку.
Приоритеты организации научной деятельности в КНУСА : энергоэффективность объектов строительства
The research priorities in KNUBA : energy efficiency of building objects
Keywords: напрямки науково-організаційної роботи в КНУБА; енергоефективність об’єктів архітектури, будівництва та ЖКГ