Особливості функціонально-планувальної організації будівель професійно-технічних навчальних закладів - Закрепа, Л. М. (КНУБА, 2011)
В даній статті розглядаються перспективні напрямки розвитку функціонально-планувальної організації, яка визначається в залежності від ролі навчального закладу в структурі мережі професійно- технічної освіти. Наведена номенклатура типів будівель професійно-технічних навчальних закладів.
Keywords: функціональні групи; неперервна професійна освіта; номенклатура типів; багатофункціональність; структура; функциональные группы; непрерывное профессиональное образование; номенклатура типов; многофункциональность; структура; functional groups; continuous vocational training; the nomenclature of types; multifunctionality; tructure; 727. 1-4