Повышение энергоэффективности зданий на основе их термомодернизации - Бабаев, В. Н.; Говоров, Ф. П.; Рапина, Т. В..; Рапина, К. А. (КНУБА, 2012)
Розглянуті шляхи підвищення енергоефективності будівель на основі їх термомодернізації та дана кількісна оцінка міроприємств.
Keywords: энергоэффективность зданий; термомодернизация; 699.86