Архитектурная пластика как часть визуально-информационной системы исторических городов - Позднякова, Н.П. (КНУБА, 2010)
У статті розглядаються питання, пов'язані з особливостями взаємодії архітектурної пластики історичної забудови як носія інформації й сучасних засобів візуально-інформаційної системи міста.
Keywords: візуально-інформаційна система; архітектурна пластика; міське сердовище; 72.01