Формалізація та аналіз впливів на прийняття рішення експертом для оцінювання інвестицій в девелоперські проекти - Тесля, Ю. М.; Каюк, П. В.; Чернова, М. Л. (КНУБА, 2011)
Виділено та формалізовано впливи на прийняття рішень експертами в галузі оцінювання інвестиційних пропозицій в девелопменті. Запропоновано декілька варіантів класифікацій впливів залежно від специфіки компанії, що їх використовує.
Keywords: інвестиції; девелопмент; підтримка прийняття рішення