Інновації та стійкі рішення в логістиці : методичні вказівки - Осетрін, Микола Миколайович; Тарасюк, Володимир Петрович; Беспалов, Дмитро Олександрович (КНУБА, 2026)
Містять основні рекомендації з використання інструментів транспортного моделювання для аналізу, прогнозування та оптимізації логістичних процесів. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G9 «Прикладна механіка» які навчаються за освітньою програмою «Комплексна інженерія логістичних і виробничих систем»
Keywords: логістика; 656.07