Організація підготовки, виконання та захисту атестаційної випускної роботи бакалавра: методичні вказівки до виконання атестаційної випускної роботи - Предун, Костянтин Миронович; Ваколюк, Анатолій Степанович (КНУБА, 2023)
Містять вимоги до обсягу, структури, змісту та оформлення атестаційної випускної роботи з урахуванням специфіки освітньої програми «Теплогазопостачання і вентиляція» та майбутньої професійної діяльності випускника. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Теплогазопостачання та вентиляція».
В авторській редакції.
Keywords: робота випускна атестаційна, виконання; робота випускна атестаційна, захист