Социально-экономическая эффективность регенерации культурно-исторической среды промышленного города. - Черныш, М. А (КНУБА, 2014)
Стаття присвячена розгляду соціально-економічного ефекту, який може бути отриманий в результаті відновлення та збереження культурно- історичного середовища промислового міста. Акцентується увага на деяких гострих соціальних та економічних задачах сучасних промислових міст, які можуть бути вирішені в процесі регенерації їх культурно - історичного середовища. Показано необхідність збереження, відновлення культурно - історичного середовища промислового міста з метою поліпшення соціально - економічного розвитку країни в цілому.
Keywords: соціально - економічний ефект; соціально - економічний ефект; історико- культурно спадщина; культурно - історична середа; 711.56