Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків : методичні вказівки та завдання до проведення практичних занять - Титок, Вікторія Вікторівна; Бєлєнкова, Ольга Юріївна; Лаврухіна, Катерина Олександрівна (КНУБА, 2022)
Наведено матеріал для закріплення теоретичних знань іпрактичних навичок студентів з дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків». Вказівки містять основні поняття тем, тестові завдання з кожної теми, а також приклади розв’язання задач та завдання для самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» денної та заочної форми навчання.
Keywords: господарські рішення; оцінювання ризиків