Застосування утеплювачів з супертонких базальтових волокон в якості ізоляції технологічного обладнання ТЕС та АЕС - Борисова, Вероніка (КНУБА, 2025)
У роботі висвітлено переваги утеплювачів із супертонких базальтових волокон (СТБВ) як сучасного рішення для енергетики. Показано їхню ефективність у зменшенні тепловтрат, економії ресурсів та відповідності екологічним стандартам, що робить СТБВ перспективним матеріалом для модернізації ТЕС і АЕС.
Keywords: супертонка базальтова ізоляція; довговічність; безпека експлуатації