Законодавчо-правова основа формування інтеграційних структур науки, освіти і наукоємного виробництва - Кушніренко, М. М.; Яценко, В. О.; Козлова, Ю. В. (КНУБА, 2011)
У статті проаналізовано законодавчі і нормативно-правові документи, що порушують питання інноваційної національної системи у якісно новому ключі трьох пріоритетних напрямків: (науки ↔ освіти →наукоємноговиробництва) тобто процесу безперервної інтеграції.
Keywords: наука; освіта; наукоємне виробництво; інтеграція