Модель комплексної системи моніторингу урбанізованого простору - Хропот, Сергій Григорович (Бескиди, 2019)
Обґрунтування структури та функціональних зв’язків між окремими елементами комплексної системи моніторингу урбанізованого простору.
Keywords: моніторинг урбанізованого простору.; урбанізація; 711.4-047.36