Структурні моделі формування інфраструктури муніципальних систем теплопостачання - Харитонов, Ю. М. (КНУБА, 2015)
На підставі виконаного аналізу розроблено моделі формування інфраструктури муніципальних систем теплопостачання (СТ): модель, в якій зовнішні або внутрішні збурення в системі теплопостачання вимагають розвитку інфраструктури СТ ; модель, в якій зовнішні та внутрішні збурення в СТ та її інфраструктурі вимагають розвитку як самої СТ, так і її інфраструктури.
Структурные модели формирования инфраструктуры муниципальных систем теплоснабжения
The structural models for the formation of the infrastructure of municipal district heat systems
Keywords: моделі формування інфраструктури муніципальних систем теплопостачання; 658.264:338.28