Моделювання інвестиційно-інноваційної діяльності будівельного підприємства - Федотова, С. Ю. (КНУБА, 2012)
Показано, що управління інвестиційно-інноваційною діяльністю будівельного підприємства за умов невизначеності передбачає застосування адекватних економіко-математичних моделей, розробка яких неможлива без дослідження впливу екзогенних та ендогенних факторів на показники діяльності підприємства. Обґрунтовано вибір моделі, визначені пояснювані та пояснюючі змінні.
Keywords: інноваційна діяльність; інвестиційна діяльність; економіко-математична модель; регресія; економетрична модель; специфікація моделі; 339.03:69.003