Аналіз методів і моделей оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти - Бондарук, Богдан Юрійович; Науменко, Сергій Васильович; Балака, Максим Миколайович (КНУБА, 2025)
Перехід від традиційних методів навчання та оцінювання отриманого масиву знань і формування навичок практичної діяльності у здобувачів до нових освітніх технологій забезпечується насамперед наявністю у закладах вищої освіти України розгорнутих комп’ютерних мереж із доступом до інтернет-ресурсів, а також використанням в освітньому процесі різноманітних технічних засобів навчання [1–3]. Виходячи з цього, можна виділити п’ять етапів розвитку оцінювання результатів навчання, що відображають певні форми організації оцінювання знань та роль викладача в цьому процесі.
Keywords: оцінювання результатів навчання; здобувачі вищої освіти; аналіз оцінювання; 378.14:371.279.7