Мережа фізкультурно-спортивних центрів, передумови формування та закономірності моделі мережі - Курач, С. Ю. (КНУБА, 2012)
у статті розглядається мережа фізкультурно-спортивних центрів, передумови формування моделі мережі та закономірності моделі мережі
Keywords: каф. теорії архітектури; відкриті споруди; закриті споруди; фізкультурноспортивні центри; структурна модель; мережа; функціональна єдність; фактори; 725.8