Управління ІТ проєктами: методичні вказівки до проведення лабораторних занять - Бойко Євгенія Григорівна; Запривода Аліна Анатоліївна; Дяченко Юлія Володимирівна (КНУБА, 2024)
Містять загальні положення, зміст, тематику, мету заняття, план заняття та завдання до лабораторного заняття. Призначено для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр», які навчаються за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки», освітньої програми «Інформаційні управляючі системи та технології».
Keywords: управління ІТ проєктами