Закордонний досвід реконструкції промислово-виробничих територій - Бірюк, С.П. (КНУБА, 2010)
В статті проаналізовано світовий досвід реконструкції промислово-виробничих територій міста та визначені основні напрямки здійснення перепрофілювання промислових та складських об’єктів.
Keywords: територія; реконструкція; 711.55