Методичні засади геоінформаційного моделювання інженерно-технічних заходів цивільного захисту - Лященко, А. А.; Старинець, Р. В. (КНУБА, 2018)
Узагальнено завдання геоінформаційного моделювання при розробленні розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) в складі містобудівної документації, розроблено структурну модель бази геопросторових даних та методики застосування ГІС в процесах розроблення інженерно-технічних заходів цивільного захисту.
Keywords: інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони); геоінформаційна система; геоінформаційне моделювання; містобудівна документація; містобудівний кадастр; engineering and technical measures of civil protection; geoinformation system; geoinformation modeling; urban planning documentation; urban cadastre