Розвиток курортно-реабілітаційних комплексів як передумова економічного становлення Прикарпатська - Богданова, Ю. Л.; Висоцька, М. А. (КНУБА, 2015)
Стаття присвячена вивченню поняття реабілітаційних центрів Розглядається необхідність та можливість розвитку сучасної реабілітації в Західній Україні. Подано історію виникнення та сучасні передумови економічного становлення Прикарпатська.
Keywords: Дрогобицька область; регіоналізація; «Галицька асамблея"; Прикарпатськ; промисловість; реабілітаційний центр; 725.54(477.83)