Визначення тривалості вибіркового обстеження інтенсивності руху транспорту. Частина друга. (початок у випуску за № 43) - Рейцен, Є. О.; Толок, О. В.; Куєвда, Д. В. (КНУБА, 2012)
У статті описуються результати визначення тривалості вибіркового обстеження інтенсивності руху транспорту на ділянці вулично-дорожньої мережі.
Keywords: метод вибірковий; інтенсивність руху; ділянка вулиці; одиниця спостереження