Алгоритмічна модель визначення показників ризику кредитів, наданого підприємству - Якимчук, І. М.; Бондар, О. А.; Каширіна, І. М. (КНУБА, 2013)
Розглядається доцільність використання алгоритмічної моделі управління кредитними ризиками підприємства. Визначаються основні методи та особливості такої моделі, доводиться їх економічна доцільність.
Keywords: кредитний ризик; інтегральний показник; алгоритмічна модель; інтрепретаційність; credit risk; integral index; algorithmic model; interpretation