Покращення експлуатаційних властивостей бетонних споруд за рахунок використання гідроізоляційних матеріалів - Пушкарьова, Катерина Костянтинівна; Суханевич, Марина Володимирівна; Марцих, А. С.; Бондар, К. В. (Товариство "Знання" України, 2012)
В статті приведенні результати ефективності використання в’яжучої композиції (ПЦ ІІ/Б-Ш-400), що містить до 30 % доменного гранульованого шлаку, добавку природного цеоліту та комплексні добавки електролітів, для отримання гідроізоляційних покриттів проникної дії. In article results of binder composition CEM II, containing to 30% of domain granulated slag, natural zeolite additive and complex additives of electrolytes use efﬁ ciency, for reception of penetration action waterprooﬁ ng coverings are resulted.
Improving the performance properties of concrete structures through the use of waterprooﬁ ng materials
Keywords: гідроізоляційні матеріали; водопоглинання; довговічність; цеоліти; солі електролітів