Ефективність використання теплоти витяжного повітря і гарячої води - Степанов, М. В.; Шинкаренко, М. В. (КНУБА, 2002)
Наведені графічні залежності ексергій води та вологого повітря від температури та параметрів навколишнього середовища для визначення ефективності та використання теплоти цих теплоносіїв.
Keywords: ефективність використання теплоти; гаряча вода