Цілісність композиції - Кедровська, І. П. (КНУБА, 2017)
В статті розглядається одна з головних якостей композиції-цілісність. Висвітлюються висловлювання тлумачення поняття фахівців в області композиційної творчості, виділяються основні ознаки цілісності, пропонуються засоби досягнення цілісності архітектурної фронтальної композиції.
Keywords: єдність; неподільність; супідрядність