Дослідження міжнародного досвіду в процесах міжфункціональної взаємодії в будівельній галузі - Варварюк, Вікторія (КНУБА, 2025)
Досліджено міжнародний досвід міжфункціональної взаємодії у будівельній галузі. Проаналізовано роль національних систем інновацій (НСІ) та держави, кейс Сінгапуру з ITM та моделі транскордонної співпраці. Виявлено, що ефективна взаємодія та державна підтримка підвищують продуктивність на 20–30%. Рекомендації для України включають адаптацію НСІ, моделей ITM та транскордонних альянсів для оптимізації процесів.
Keywords: міжфункціональна взаємодія; національна система інновацій; ITM Сінгапур; транскордонна співпраця; будівельна галузь